Dette er vingården Poderi dal Nespoli
Attilio Ravaioli var bondesønnen som kjøpte seg et restaurantlokale og en åkerlapp og satset alt på det han likte aller best: Mat og…
Attilio Ravaioli var bondesønnen som kjøpte seg et restaurantlokale og en åkerlapp og satset alt på det han likte aller best: Mat og vin. Hundre år senere drikkes vinen verden over, men produksjonen hos Poderi dal Nespoli holdes fortsatt i en familie med sangiovese i blodet.
Attilio Ravaioli var bondesønnen som kjøpte seg et restaurantlokale og en åkerlapp og satset alt på det han likte aller best: Mat og…
Sørøst i den italienske regionen Emilia-Romagna finner du landskap som egner seg like bra for imponerende Instagram-bilder som for vinproduksjon: Klimaet i Bidente-dalen…
Verdens mest vinproduserende land har over 2 000 druesorter. Vi hjelper deg med å navigere i noen av de italienske druesortene fra Emilia-Romagna: Sangiovese,…
Italias mest spennende region kan by på store gastronomiske opplevelser, fartsfylte eventyr, døsig strandliv, storslått natur og fantastisk vin. Her er innsidetipsene til…
Viner er ikke alltid det de gir seg ut for å være, og de siste årene har begreper og merkinger som i tittelen…